fbpx

Условия за доставка

Условия за доставка на стоки

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от Еконт Експрес и Спиди.
Доставката се извършва до адрес на Потребителя на територията на Република България или до офис на куриера, избран от него.
Разходите по доставката са за сметка на Потребителя. Цената на доставка се изчислява от модула на Еконт или Спиди при поръчка и зависи от това дали доставката ще бъде до адрес или офис.

Преди изпращане на поръчаната стока Роси Арт БГ има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
Роси Арт БГ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, които куриерът заявява, че ще спази. Потребителят получава SMS известяване на посочения в поръчката телефонен номер. При извънредни обстоятелства Роси Арт БГ си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Пратките се изпращат с опция “Преглед”, като Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения. Роси Арт БГ не носи отговорност за щети, получени при транспортирането на поръчката. При установяване на такива следва Потребителя да се обърнете към куриера, който е длъжен да му предостави Протокол за рекламация.

Роси Арт БГ си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Роси Арт БГ  си запазва правото да прави промени в условията за доставка.

error:
Scroll to Top