fbpx

Срокове и доставка

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Тук ще намерите подаръци за всеки повод, ръчно изработени продукти, за които отделяме нужното време за разработване на оригиналните идеи и изпипване на детайлите. Всеки един продукт достига до Вас, опакован внимателно в наша брандирана подаръчна кутия или стабилна транспортна опаковка.

Срокът за изработка на продукти, в които е описано, че се изработват по поръчка от каталога с наши модели е до 5 – 7 работни дни. За всички останали продукти, които нямат описание, че е нужен срок за изработка се изпращат и обработват до 1-2 работни дни.

За работини дни се имат предвид дните от понеделник до петък от 10:00 до 17:00ч. без празници и почивни дни. Поръчка получена след 17:00ч. се обработва от следващия ден. Моля имайте предвид, че персонализиране на продукт с надпис по Ваш избор може да изисква повече време за изпълнение на вашата поръчка.

– Пратките се изпращат с опция преглед и застраховка

– SMS известяване

– поръчка на стойност над 200лв. е с безплатна доставка до офис на Еконт.

При възможност от наша страна за изпълнение на експресна поръчка е възможна изработка до 3 работни дни, като се доплаща допълнително +25% от стойността на продукта. Допълнителната стойност за експресна поръчка се начислява и се заплаща поотделно за всеки поръчан от Вас продукт.

Не приемаме и не изпълняваме поръчки на продукти по дизайн на клиента.

Доставяме само с Еконт Експрес. Нямаме физически магазин. Пълните условия за доставка може да видите на Условия за доставка.

Всички права върху нашите продукти са запазени.

Благодарим Ви,


Scroll to Top
Scroll to Top