fbpx

Срокове и доставка

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Тук ще намерите подаръци за всеки повод, ръчно изработени продукти, за които отделяме нужното време за разработване на оригиналните идеи и изпипване на детайлите. Всеки един продукт достига до Вас, опакован внимателно в наша брандирана подаръчна кутия или стабилна транспортна опаковка.

Срокът за изработка на продукти, в които е описано, че се изработват по поръчка от каталога с наши модели е до 5 – 7 работни дни. За всички останали продукти, които нямат описание, че е нужен срок за изработка се изпращат и обработват до 1-2 работни дни.

За работни дни се имат предвид дните от понеделник до петък от 10:00 до 17:00ч. без празници и почивни дни. Поръчка получена след 13:00ч. се обработва от следващия ден. Моля имайте предвид, че персонализиране на продукт с надпис по Ваш избор може да изисква повече време за изпълнение на вашата поръчка.

– Пратките се изпращат с опция преглед и застраховка – Прегледайте пратката, за да се уверите, че не е счупена и ни уведомете веднага при проблем, посредством куриерските служби, в противен случай Роси Арт Бг ЕООД не носи отговорност за счупени или повредени пратки. Веднага след взимането на пратката се съгласявате с целостта й.

– SMS известяване

– поръчка на стойност над 200лв. е с безплатна доставка до офис на Еконт.

При възможност от наша страна за изпълнение на експресна поръчка е възможна изработка до 3 работни дни, като се доплаща допълнително +25% от стойността на продукта. Допълнителната стойност за експресна поръчка се начислява и се заплаща поотделно за всеки поръчан от Вас продукт.

Предлагаме разнообразие от подаръци, както ръчно декорирани, изработени, рисувани, така и специално подбрани готови изделия, които не са наша изработка. Във всеки продукт е описано дали е ръчно изработен и ако да, с какви материали и технология.

Не приемаме и не изпълняваме поръчки на продукти по дизайн на клиента.

Доставяме с Еконт Експрес и Спиди.

Нямаме физически магазин. Пълните условия за доставка може да видите на Условия за доставка.

Всички права върху нашите продукти са запазени.

Благодарим Ви,


error:
Scroll to Top