fbpx

Срокове и доставка

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в нашия онлайн магазин. Тук ще намерите изцяло ръчно изработени продукти, за които отделяме нужното време за разработване на оригиналните идеи и изпипване на детайлите. Всеки един продукт достига до Вас, опакован внимателно в наша брандирана подаръчна кутия и стабилна транспортна опаковка.

Срокът за изработка и обработка на вече направена поръчка на продукт от каталога с наши модели е до 5 – 7 работни дни. За работини дни се имат предвид дните от понеделник до петък от 10:00 до 17:00ч. без празници и почивни дни. Поръчка получена след 17:00ч. се обработва от следващия ден. Моля имайте предвид, че персонализиране на продукт с надпис по Ваш избор може да изисква повече време за изпълнение на вашата поръчка.

– Пратките се изпращат с опция „Преглед“
– SMS известяване

– поръчка на стойност над 200лв. е с безплатна доставка до офис на Еконт.

При възможност от наша страна за изпълнение на експресна поръчка е възможна изработка до 3 работни дни, като се доплаща допълнително +25% от стойността на продукта. Допълнителната стойност за експресна поръчка се начислява и се заплаща поотделно за всеки поръчан от Вас продукт.

Не приемаме и не изпълняваме поръчки на продукти по дизайн на клиента.

Доставяме само с Еконт Експрес. Нямаме физически магазин. Пълните условия за доставка може да видите на Условия за доставка.

Всички права върху нашите продукти са запазени.

Благодарим Ви,


Scroll to Top