RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Комплект декортативно пано и свещ „Лавандула“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Комплект чаша и декоративно пано „Теменужки“

Ако желаете можете да добавите поздравителна картичка.
Напишете желаното от Вас пожелание в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти
и ние ще прикачим картичката към подаръка.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 350 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Комплект декортативно пано и свещ „Лавандула““

Подобни продукти

New! Декоративно пано "Цветя" Бърз преглед

Декоративно пано „Цветя“

Ръчно изработено
ДЕКОРАТИВНО ПАНО „ЦВЕТЯ“
Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Паното изобразява пейзаж с цветя, който ще внесе уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Художествен декупаж с размери 16х17 см.
18.00 лв. Купи
ЧАША „МАКОВЕ“ Бърз преглед

Чаша „Макове“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина Чаша "Макове" за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработен 3D пролетни макове, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
16.00 лв. Купи
New! Комплект чаша и декоративно пано "Цветя" Бърз преглед

Комплект чаша и декоративно пано „Цветя“

Комплект чаша и декоративно пано
"Цветя"
Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. и декоративно пано – декупаж, с размери – 16 х 16 см. Може да закупите поотделно Чаша 'Цветя" Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. С него ще внесете уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Зарадвайте себе си или вашите близки и приятели, които обичат цветята. Чашата може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително!
29.00 лв. Купи
New! Чаша "Сърце от рози" Бърз преглед

Чaша „Сърце от рози“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
Чaша "Сърце от рози"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработенo сърце с рози, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да закупите в Комплект чаша и лъжичка „Сърце от рози“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
New! Букет от бонбони в чаша "Лалета" Бърз преглед

Букет от бонбони в чаша „Лалета“

Комплект ръчно декорирана чаша и букет от бонбони
„Лалета“
Изцяло ръчно изработени цветя от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. и 3 броя лалета с бонбони Линдор. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Чашата може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
26.00 лв. Купи
New! Колие "Нежност" Бърз преглед

Колие „Нежност“

Ръчно изработено
Колие „Нежност“
Дълго е 50см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 40см до 45см.Силиконова каишка. Пролетните цветя са изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, Цветница както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
18.00 лв. Купи
New! Комплект чаша и декоративно пано "Теменужки" Бърз преглед

Комплект чаша и декоративно пано „Теменужки“

Комплект чаша и декоративно пано
"Теменужки"
Изцяло ръчно изработени релефни цветя от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. и декоративно пано – декупаж, с размери – 16 х 16 см. Може да закупите поотделно Чаша "Теменужки" Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. С него ще внесете уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Чашата може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително!
29.00 лв. Купи
Комплет чаша и рамка за снимки „Нарциси“ Бърз преглед

Комплект чаша и рамка за снимки „Нарциси“

Комплект ръчно декорирана чаша и рамка за снимки
"Нарциси"
Чашата и рамката са уникати. Изцяло ръчно изработени релефни цветя от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост - 250 мл. и дървена рамка за снимки с размери - 9 х 11 см. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Чашата може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително!
33.00 лв. Купи
ДЕКОРАТИВНО ПАНО „МАКОВЕ“ Бърз преглед

Декоративно пано „Макове“

Ръчно изработено декоративно
пано за стена "Макове"
Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Паното изобразява цветя-червени макове, които ще внесат уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Художествен декупаж с размери 32х16 см.
18.00 лв. Купи
Sale! Чаша "Пролет" Бърз преглед

Чаша „Пролет“

Ръчно декорирана бяла чаша
„Пролет“
за кафе, чай или други напитки. Практичен и интересен подарък за вашите любими хора. Чашата е подходяща за подарък за Рожден ден, Имен ден, Свети Валентин, 8ми Март както и за всеки друг повод. Смесена техника. Може да се комбинира с Декорирана лъжичка „Пролет“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
16.00 лв. 12.90 лв. Купи
Back to top