RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Букет от бонбони в чаша „Мини маус“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Ако имате идея или желаете да изработим нещо по Ваш модел, не се колебайте да се свържете с нас.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.3200 kg
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Букет от бонбони в чаша „Мини маус““

Подобни продукти

Чаша "Сладки Таралежчета" Бърз преглед

Чаша „Сладки Таралежчета“

Ръчно рисувана
ЧАША „Сладки Таралежчета“
за кафе, чай или други напитки. Подходящ подарък за любим човек и статахотна идея за подарък за деня на влюбените Свети Валентин. Ръчно рисувана илюстрация на таралежчета. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 300 мл.
16.00 лв. Купи
New! Букет от бонбони в чаша "Шоколад, сладолед и цветя" Бърз преглед

Букет от бонбони в чаша „Шоколад, сладолед и цветя“

Комплект ръчно декорирана чаша и букет от бонбони лалета
"Шоколад, сладолед и цветя"
Изцяло ръчно изработени цветя, шоколадови бонбони и сладолед от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. – 7 броя лалета с бонбони Линдор Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Чашата може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
35.00 лв. Купи
New! ЧАША „ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ“ Бърз преглед

Чаша „Червено Сърце“

Модел за поръчка на ръчно рисувана чаша
„Червено сърце“
за кафе, чай или други напитки. Ръчно рисувана бяла чаша с изрисувано червено сърце, което символизира любовта. Подходящ подарък за любим човек и страхотна идея за подарък за деня на влюбените Свети Валентин. Оригинален практичен подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден, 8-ми март. Чашата е подходяща, ако желаете да зарадвате любимия човек с топла напитка в ръчно изрисувана чаша. Може да разгледате и другите ни предложения: Чаша "Синьо сърце" Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
16.00 лв. Купи
New! Чаша "Мишле" Бърз преглед

Чаша „Мишле“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
ЧАША „Мишле“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени 3D мишле и букет от сърца, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Може да се комбинира с Лъжичка „Сърца“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
20.00 лв. Купи
New! Чаша "Сърце от рози" Бърз преглед

Чaша „Сърце от рози“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
Чaша "Сърце от рози"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработенo сърце с рози, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да закупите в Комплект чаша и лъжичка „Сърце от рози“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
20.00 лв. Купи
Бърз преглед

Чаша „Букет от лалета“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
Чаша "Букет от лалета"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработен 3D букет с червени лалета, покрит с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
Sale! Чаша "Ангели и сърца" Бърз преглед

Чаша „Ангели и сърца“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
Чаша "Ангели и сърца"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработена, покрита с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се комбинира с Лъжичка „Сърца“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. 15.00 лв. Купи
New! Комплект чаша и лъжичка "Ангели и сърца" Бърз преглед

Комплект чаша и лъжичка „Ангели и сърца“

Комплект
чаша и лъжичка "Ангели и сърца"
Изцяло ръчно изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. и лъжичка – 15 см. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница,Коледа както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
25.90 лв. Купи
New! Декорирани чаша и лъжичка "Сърце от рози" Бърз преглед

Комплект чаша и лъжичка „Сърце от рози“

Комплект ръчно декорирана чаша и лъжичка
"Сърце от рози"
Изцяло ръчно изработени цветя от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. и лъжичка – 15 см. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да закупите поотделно Чаша "Сърце от рози" Декорирана лъжичка "Сърце от рози" Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
29.00 лв. Купи
ЧАША „ЛЮБОВ“ Бърз преглед

Чаша „Любов“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
Чаша "Любов"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени 3D червени рози и червено сърце от полимерна глина, с надпис "Обичам те!", покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
Back to top