RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Коледна топка „Спящо коледно кученце“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Ако имате идея или желаете да изработим нещо по Ваш модел, не се колебайте да се свържете с нас.

Отзиви (0)

Reviews

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Коледна топка „Спящо коледно кученце““

Подобни продукти

Нов! Обеци "Листенца" Бърз преглед

Обеци „Листенца“

ОБЕЦИ „Листенца“
със силиконови накрайници. Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлагат се в красива подаръчна кутия.
7.00 лв. Купи
Sale! "Зайче" Бърз преглед

Чаша „Зайче“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
ЧАША „Зайче“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработенo релефно зайче с балони и снежинки, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Коледните и новогодишни празници, Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
25.00 лв. 20.00 лв. Купи
Пано "Лодка" Бърз преглед

Картина – пано „Лодка“

Ръчно изработена релефна картина - пано за стена върху платно с подрамка
"Лодка"
Паното изобразява морски пейзаж. Използвани са и истински мидички. Страните са изрисувани и не се нуждае от рамка. Смесена техника - декупаж с рисуване. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора.
26.00 лв. Купи
Sale!Нов! Чаша "Доктор" Бърз преглед

Чаша „Доктор“

Модел за поръчка на ръчно декорирана чаша с полимерна глина
ЧАША „Доктор“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработена, покрита с висококачествен лак. Подходящ подарък и оригинална идея за лекар. Можете да добавите име по Ваш избор. Той се изписва на дясното джобче. Напишете желаното от Вас име в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти. Може да се комбинира с Лъжичка „Хапчета“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
25.00 лв. 20.00 лв. Купи
Колие „Шипка“ Бърз преглед

Колие „Шипка“

Ръчно изработено
Колие "Шипка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Шипки" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
14.00 лв. Купи
Sale! Обеци "Жълти круши" Бърз преглед

Обеци „Жълти круши“

Ръчно изработени
Обеци "Жълти круши"
Крушите са уникат и са изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинират с Колие "Жълта круша" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлагат се в красива подаръчна кутия.
12.00 лв. 7.00 лв. Купи
Sale! Чаша "Мечо пух и прасчо" Бърз преглед

Чаша „Мечо пух и Прасчо“

Ръчно рисувана чаша
ЧАША „МЕЧО ПУХ и Прасчо“
за кафе, чай или други напитки. Зарадвайте себе си или вашите близки и познати с анимационните герои Мечо Пух и Прасчо. Практичен и забавен подарък за всеки повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
16.00 лв. 12.00 лв. Купи
Нов! Картина "Свежест в планината" Бърз преглед

Картина „Свежест в планината“

КАРТИНА „Свежест в планината“
върху платно с подрамка. Картината е рисувана с акрилни бои. Пейзаж. Страните са изрисувани и не се нуждае от рамка. Идеална за украса или декорация във вашия дом или офис. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора.
40.00 лв. Купи
Нов! "Горска тишина " Бърз преглед

Картина „Горска тишина“

Картина "Горска тишина"
върху платно с подрамка. Картината е рисувана с маслени бои. Абстрактна живопис. Страните са изрисувани и не се нуждае от рамка. Идеална за украса или декорация във вашия дом или офис. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора.
220.00 лв. Купи
Нов! Бутилка "Морски фар" Бърз преглед

Бутилка „Морски фар“

Ръчно декорирана бутилка за вино, ракия или домашни напитки
БУТИЛКА „Морски фар“
Бутилката е изработена с художествен декупаж, лакирана с висококачествен лак, който я прави устойчива за употреба. Страхотен подарък за Рожден ден, Имен ден, годишнина както и за всеки повод.
24.00 лв. Купи
Back to top