RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Картина „Орхидеи“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Картина „Орхидеи“

Ако желаете картината за подарък можете да добавите поздравителна картичка.
Напишете желаното от Вас пожелание в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти
и ние ще прикачим картичката към подаръка.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.400 kg
Размери 30 x 20 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Картина „Орхидеи““

Подобни продукти

Декоративно пано "Лалета" Бърз преглед

Декоративно пано „Лалета“

Ръчно изработено декоративно
ПАНО ЗА СТЕНА "Лалета"
Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Паното изобразява букет от лалета, които ще внесат уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Художествен декупаж с размери 16х16 см.
18.00 лв. Купи
Гривна "Кокиче" Бърз преглед

Гривна „Кокиче“

Ръчно изработена
Гривна "Кокиче"
изработена от естествен камък Яспис, съчетание с висулка кокиче от полимерна глина. Камъните са с големина 10мм и 8мм. Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. Зодии: Водолей, Близнаци, Дева Изключитено подходяща за подарък за всеки повод.Рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.50 лв. Купи
Декоративно пано "Теменужки" Бърз преглед

Декоративно пано „Теменужки“

Ръчно изработено декоративно
ПАНО ЗА СТЕНА "Теменужки"
Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Паното изобразява букет от лилави теменужки, които ще внесат уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Художествен декупаж с размери 16х16 см.
18.00 лв. Купи
New! Декоративно пано "Колело с цветя" Бърз преглед

Декоративно пано „Колело с цветя“

Ръчно изработено
ДЕКОРАТИВНО ПАНО "Колело с цветя"
Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Паното изобразява пейзаж с колело и цветя, който ще внесе уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Художествен декупаж с размери 16х16 см.
18.00 лв. Купи
New! Декоративно пано "Цветя" Бърз преглед

Декоративно пано „Цветя“

Ръчно изработено
ДЕКОРАТИВНО ПАНО „ЦВЕТЯ“
Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора. Идеално за украса или декорация във вашия дом или офис. Паното изобразява пейзаж с цветя, който ще внесе уют и топлина, свежест и настроение във всяко едно помещение. Художествен декупаж с размери 16х17 см.
18.00 лв. Купи
New! Чаша "Букет с божури" Бърз преглед

Чаша „Букет с божури“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
ЧАША „БУКЕТ с божури“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработен 3D букет от цветя - божури и жълти лалета, покрити с висококачествен лак. Божурите светят на тъмно. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Вместимост – 330 мл.
14.90 лв. Купи
New! Чаша "Теменужки" Бърз преглед

Чаша „Теменужки“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
ЧАША „Теменужки“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени цветя теменужки, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
14.50 лв. Купи
New! Обеци "Розички" Бърз преглед

Обеци „Розички“

Ръчно изработени
ОБЕЦИ „Розички“
Розичките са изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с гривна „Роза с планински кристал“.
11.00 лв. Купи
New! Картина "Свежест в планината" Бърз преглед

Картина „Свежест в планината“

КАРТИНА „Свежест в планината“
върху платно с подрамка. Картината е рисувана с акрилни бои. Пейзаж. Страните са изрисувани и не се нуждае от рамка. Идеална за украса или декорация във вашия дом или офис. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора.
30.00 лв. Купи
New! Картина "Мистична синева" Бърз преглед

Картина „Мистична синева“

КАРТИНА „Мистична синева“
върху платно с подрамка. Картината е рисувана с маслени бои. Абстрактна живопис. Страните са изрисувани и не се нуждае от рамка. Идеална за украса или декорация във вашия дом или офис. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница или друг специален повод, с който да зарадвате любимите хора.
65.00 лв. Купи
Back to top