RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Декорирана лъжичка „Сърце от рози“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Декорирана лъжичка „Сърце от рози“

Можете да добавите поздравителна картичка. Напишете желаното от Вас пожелание
в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти
и ние ще прикачим картичката към подаръка.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 15 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Декорирана лъжичка „Сърце от рози““

Подобни продукти

Свещник сърце "Мечета" Бърз преглед

Свещник сърце „Мечета“

Ръчно изработен
Свещник сърце "Мечета"
Романтичен подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Свещникът е изработен във формата на сърце, декориран с декупажна техника. Идеален за украса за празничната маса. Оригинално решение за декорация, с което ще внесете приятна и вълшебна атмосфера. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
12.00 лв. Купи
"Зайче" Бърз преглед

Чаша „Зайче“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
ЧАША „Зайче“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработенo релефно зайче с балони и снежинки, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Коледните и новогодишни празници, Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
Sale! Обеци "Листенца" Бърз преглед

Обеци „Листа“

Ръчно изработени
ОБЕЦИ „Листа“
Листата са изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлагат се в красива подаръчна кутия.
16.00 лв. 7.00 лв. Купи
New! Колие "Сърце от седеф" Бърз преглед

Колие „Сърце от седеф“

Ръчно изработенo
колие "Сърце от седеф"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Седефът ще помогне на собсвеника да привнесе нещо ново в живота си. Развива интуицията, опазва мира и спокойствието в семейството, предпазва дома от зли духове. Подходящо е за всички знаци на Зодиака. Предлага се в красива подаръчна кутия.
12.00 лв. Купи
New! Лъжичка "Сладолед и цветя" Бърз преглед

Лъжичка „Сладолед и цветя“

Ръчно декорирана
Лъжичка "Сладолед и цветя"
Практичен и интересен подарък за вашите любими хора.Лъжичката е подходяща за подарък за Рожден ден, Имен ден, Свети Валентин, 8-ми Март както и за всеки друг повод. Изцяло ръчно изработено сладко сърце и кафе, покрито с висококачествен лак. Може да се комбинира с Чаша 'Сладолед и цветя" Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
10.00 лв. Купи
Чаша "Happy Birthday" Бърз преглед

Чаша „Happy Birthday“

Ръчно рисувана
Чаша "Happy Birthday"
за кафе, чай или други напитки. Подходящ подарък за любим човек и статахотна идея за подарък за Рожден ден. Ръчно рисувана илюстрация на сладка миеща мечка с подарък и балони сърца. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 300 мл.
16.00 лв. Купи
Чаша "Слончета" Бърз преглед

Чаша „Слончета“

Ръчно рисувана
ЧАША „Слончета“
за кафе, чай или други напитки. Подходящ подарък за любим човек. Ръчно рисувана илюстрация на слончета. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 300 мл.
16.00 лв. Купи
ДЕКОРАТИВНО ПАНО „РОЗА“ Бърз преглед

Декоративно пано „Роза“

Ръчно изработено декоративно
пано за стена "Роза"
Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин. Паното е декорирано чрез декупажна техника с форма на сърце, което символизира любовта. Благодарение на него ще придадете приятна атмосфера и усещане за любов.
18.00 лв. Купи
ЧАША „НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА НА СВЕТА“ Бърз преглед

Чаша „Най-добрата майка на Света“

Модел за поръчка на ръчно рисувана чаша с надпис
"Най-добрата майка на Света"
за кафе, чай или други напитки. Страхотна идея и оригинален начин да изненадате и зарадвате своята майка. Може да разгледате и другите ни предложения от серията „Семейство“: баща, баба, дядо, леля, сестра, брат Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл
14.00 лв. Купи
Чаша "Сладки Таралежчета" Бърз преглед

Чаша „Сладки Таралежчета“

Ръчно рисувана
ЧАША „Сладки Таралежчета“
за кафе, чай или други напитки. Подходящ подарък за любим човек и статахотна идея за подарък за деня на влюбените Свети Валентин. Ръчно рисувана илюстрация на таралежчета. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Вместимост – 300 мл.
16.00 лв. Купи
Back to top