RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Декорирана лъжичка „Сърце от рози“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Декорирана лъжичка „Сърце от рози“

Можете да добавите поздравителна картичка. Напишете желаното от Вас пожелание
в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти
и ние ще прикачим картичката към подаръка.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 15 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Декорирана лъжичка „Сърце от рози““

Подобни продукти

Колие "Сърце и роза" Бърз преглед

Колие „Сърце и роза“

Ръчно изработено
Колие "Сърце и роза"
Колието е дълго 50см. Розата е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак, съчетание със сърце Swarovski. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Може да се комбинира с Гривна „Розова роза“ Обеци „Розови рози“
18.00 лв. Купи
Sale! Чаша "Ангели и сърца" Бърз преглед

Чаша „Ангели и сърца“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
Чаша "Ангели и сърца"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработена, покрита с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се комбинира с Лъжичка „Сърца“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. 15.00 лв. Купи
Чаша "Сърце" Бърз преглед

Чаша „Сърце“

Ръчно рисувана стъклена чаша за вино
"Сърце"
Изрисувано сърце, което символизира любовта и надпис - Обичам те! Подходящ подарък за любим човек и страхотна идея за подарък за деня на влюбените Свети Валентин. Оригинален практичен подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден. Чашата е подходяща, ако желаете да зарадвате любимия човек с ръчно изрисувана чаша. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
16.00 лв. Купи
New! Букет от бонбони в чаша „Мишле и лалета“ Бърз преглед

Букет от бонбони в чаша „Мишле и лалета“

Комплект ръчно декорирана чаша и букет от бонбони
„Мишле и лалета“
Изцяло ръчно изработени цветя от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. - 7 броя лалета с бонбони Линдор - късметче във формата на свитък с положителна мисъл Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Чашата може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
35.00 лв. Купи
New! Чаша "Мишле" Бърз преглед

Чаша „Мишле“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
ЧАША „Мишле“
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени 3D мишле и букет от сърца, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Може да се комбинира с Лъжичка „Сърца“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
20.00 лв. Купи
New! Комплект чаша и лъжичка "Мини маус" Бърз преглед

Комплект чаша и лъжичка „Мини маус“

Комплект ръчно декорирана чаша и лъжичка "Мини маус" Изцяло ръчно рисувани и ръчно изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Подаръчният комплект включва: чаша с вместимост – 300 мл. и лъжичка – 15 см. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
26.00 лв. Купи
Чаша "Слончета" Бърз преглед

Чаша „Слончета“

Ръчно рисувана
ЧАША „Слончета“
за кафе, чай или други напитки. Подходящ подарък за любим човек. Ръчно рисувана илюстрация на слончета. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 300 мл.
18.00 лв. Купи
Чаша "Love you" Бърз преглед

Чаша „Love you“

Ръчно рисувана бяла
Чаша "Love you"
за кафе, чай или други напитки. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Страхотен начин да изненадате и зарадвате любимия човек с топла напитка в ръчно изрисувана чаша. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
16.00 лв. Купи
New! Чаша "Пътешествие" Бърз преглед

Чаша „Пътешествие“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
Чаша "Пътешествие"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработена, покрита с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек, за хора, които обичат да пътуват и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
20.00 лв. Купи
New! Чаша "Сърце от рози" Бърз преглед

Чaша „Сърце от рози“

Ръчно декорирана чаша с полимерна глина
Чaша "Сърце от рози"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработенo сърце с рози, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за Рожден Ден, Имен Ден, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, както и за всеки друг повод. Може да закупите в Комплект чаша и лъжичка „Сърце от рози“ Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
20.00 лв. Купи
Back to top