RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Гривна „Далматински яспис“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

ГРИВНА „Далматински яспис“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.040 kg
Размери 17.5 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Гривна „Далматински яспис““

Подобни продукти

Sale! Гривна с надпис "I love you" Бърз преглед

Гривна „I love you“

Ръчно изработена гривна с надпис
Гривна "I love you"
Гривната може да се изработи с желано от Вас име или надпис. Напишете желаното от Вас име в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчки на продукти. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
6.00 лв. 4.50 лв. Купи
Sale! ГРИВНА „НЕЖНОСТ“ Бърз преглед

Гривна „Нежност“

Ръчно изработена
Гривна "Нежност"
Гривната е на ластична корда, а мънистата са изцяло изработени от полимерна глина с големина 12мм. Изключително лека и семпла, което я прави удобна за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия.
12.00 лв. 9.00 лв. Купи
Гривна "Ден и нощ" Бърз преглед

Гривна „Ден и нощ“

Ръчно изработена
Гривна "Ден и нощ"
съчетание с метална сребриста висулка бухал. Камъните са с големина 10мм. Разделители - кръгли мъниста 4мм. Бухалът се смята за мощен символ на богатството, финансовите успехи и просперитета. Той е символът на дълголетието, мъдростта и знанието. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.90 лв. Купи
New! Гривна "Хаулит" Бърз преглед

Гривна „Хаулит“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Хаулит“
съчетание от мъниста и червени кристали. Камъните са с големина 8мм и 7мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с обеци "Хаулит" Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.90 лв. Купи
Sale! ГРИВНА „ЯСПИС“ Бърз преглед

Гривна „Яспис“

Ръчно изработена
Гривна "Яспис"
съчетание от полускъпоценни камъни – бял Ахат и Яспис. Камъните са с големина 12мм и 8мм. Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. Здраве: Лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби. Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. Зодии: Водолей, Близнаци, Дева Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
14.00 лв. 12.00 лв. Купи
New! Гривна "Костенурка" Бърз преглед

Гривна „Костенурка“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Костенурка“
изработена от мъниста, съчетание с метална сребриста висулка костенурка. Камъните са с големина 10мм. Констенурката е символ на дълголетието, постоянството, мъдростта и търпението. Предпазва от раздори, караници и огън. Също така е подходяща и за старт в кариерата. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.90 лв. Купи
New! Гривна "Свежест" Бърз преглед

ГРИВНА „Свежест“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Свежест“
от полускъпоценен камък бял Ахат. Камъните са с големина 12мм и 10мм. Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. Здраве: Лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод.
12.90 лв. Купи
Sale! ГРИВНА „ДЪЛГОЛЕТИЕ“ Бърз преглед

Гривна „Дълголетие“

Ръчно изработена
Гривна "Дълголетие"
изработена от естествен камък Яспис, съчетание с метална сребриста висулка костенурка. Камъните са с големина 10мм и 8мм. Констенурката е символ на дълголетието, постоянството, мъдростта и търпението. Предпазва от раздори, караници и огън. Също така е подходяща и за старт в кариерата. Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. Зодии: Водолей, Близнаци, Дева Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.00 лв. 9.00 лв. Купи
Гривна "Кокиче" Бърз преглед

Гривна „Кокиче“

Ръчно изработена
Гривна "Кокиче"
изработена от естествен камък Яспис, съчетание с висулка кокиче от полимерна глина. Камъните са с големина 10мм и 8мм. Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. Зодии: Водолей, Близнаци, Дева Изключитено подходяща за подарък за всеки повод.Рожден ден, имен ден, 8-ми март, цветница. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.50 лв. Купи
ГРИВНА „ЧЕРНО И БЯЛО“ Бърз преглед

Гривна „Черно и бяло“

Ръчно изработена
Гривна "Черно и бяло"
съчетание от полускъпоценни камъни - черен Оникс, матов черен 0никс и бял Ахат. Камъните са с големина 12мм. Ониксът е камък на самоусъвършенстването и самоконтрола. Камъкът прави човека по решителен и силен. Полезен при нервни заболявания - депресия, безсъние и стрес. Здраве: срещу всички костно-ставни заболявания. Зодии: Лъв, Козирог, Дева, Телец, Водолей Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота ви. Здраве: лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.90 лв. Купи
Back to top