RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Гривна „Аквамарин“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

ГРИВНА „Аквамарин“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.040 kg
Размери 17 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Гривна „Аквамарин““

Подобни продукти

Sale! ГРИВНА „БОГАТСТВО“ Бърз преглед

Гривна „Богатство“

Ръчно изработена
Гривна "Богатство"
съчетание с метална сребриста висулка бухал. Камъните са с големина 10мм. Бухалът се смята за мощен символ на богатството, финансовите успехи и просперитета. Той е символ и на дълголетието, мъдростта и знанието. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.00 лв. 9.00 лв. Купи
New! Гривна "Свежест" Бърз преглед

ГРИВНА „Свежест“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Свежест“
от полускъпоценен камък бял Ахат. Камъните са с големина 12мм и 10мм. Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. Здраве: Лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод.
12.90 лв. Купи
New! Гривна "Далматински яспис" Бърз преглед

Гривна „Далматински яспис“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Далматински яспис“
Камъните са с големина 12мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод, Рожден ден, Имен ден, 8-ми Март. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.90 лв. Купи
New! Гривна "Роза с планински кристал" Бърз преглед

Гривна „Роза с планински кристал“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Роза с планински кристал“
съчетание от полускъпоценен камък – планински кристал, розови кристали и ръчно изработена роза от полимерна глина. Камъните са с големина 7мм. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с обеци "Розички". Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система. Подходящ е за всички знаци на Зодиака, особено за зодия Лъв.
12.90 лв. Купи
Sale! Гривна "Жадеит" Бърз преглед

Гривна „Жадеит“

Ръчно изработена
ГРИВНА „ЖАДЕИТ“
от полускъпоценен камък розов Жадеит - 12мм. Черни мъниста 12мм и прозрачни мъниста. Жадеитът дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Балансира и успокоява емоционалните изблици, помага срещу безплодието. Използван за медицински цели срещу болки в кръста и бъбреците. От древни времена, жадеитът със своите различни цветове се е смятал за символ на всички човешки добродетели: състрадание, интелигентност, постоянство, смелост, справедливост, скромност. Зодии: Везни, Риби и Рак Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, свети валентин. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.00 лв. 7.00 лв. Купи
Гривна "Рул със синьо око" Бърз преглед

Гривна „Рул със синьо око“

Ръчно изработена
Гривна "Рул със синьо око"
съчетание с метална сребриста висулка рул със синьо око. Синьото око е амулет за прогонване на злите сили и за привличане на късмет. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.00 лв. Купи
Sale! Гривна с надпис "I love you" Бърз преглед

Гривна „I love you“

Ръчно изработена гривна с надпис
Гривна "I love you"
Гривната може да се изработи с желано от Вас име или надпис. Напишете желаното от Вас име в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчки на продукти. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
6.00 лв. 4.50 лв. Купи
Sale! Гривна "Щастие" Бърз преглед

Гривна „Щастие“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Щастие“
съчетание с метална сребриста висулка ключ сол. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
9.00 лв. 7.00 лв. Купи
New! Гривна "Хаулит" Бърз преглед

Гривна „Хаулит“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Хаулит“
съчетание от мъниста и червени кристали. Камъните са с големина 8мм и 7мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с обеци "Хаулит" Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
12.90 лв. Купи
New! Гривна "Синьо двъхновение" Бърз преглед

Гривна „Синьо вдъхновение“

Ръчно изработена
Гривна "Синьо вдъхновение"
Мънистата са изработени ръчно и са с големина 12мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод, Рожден ден, Имен ден, 8-ми Март. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.90 лв. Купи
Back to top