Гривна за зодия Телец

Ръчно изработена
Гривна за зодия телец

изработена от естествени камъни зелен оникс, напукан ахат, ахат драконови вени, тигрово око съчетание с талисман четирилистна детелина.
Гривната е съчетание от специално подбрани камъни и цветове за всяка една зодия. Заредена с положителна енергия.

Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба.
Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод.

Камъните са с големина 10мм.

Предлага се в красива подаръчна кутия.

16.90 лв.

Наличност: Налично

Гривна за зодия Телец

Символика на елементите в гривна за зодия Телец

– Тигровото око е един от най-старите талисмани, загадъчен, могъщ и почитан.  Той е и камък на късмета и се използва за отсяването на истината във всяка една ситуация. В древността се е използвало за защита от магии. Тигровото око привлича богатство, пари и късмет. Подпомага вземането на правилното решение в трудни ситуации и
привлича положителни събития в живота.

– Ониксът от древността е смятан за амулет, предпазващ от изпращаната негативна енергия. Тези, които притежават изделия от оникс, са защитени от клевета и са приятни на околните. Оникса увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Оникса ще ви помогне да постигате целите и задачите си с по-голямо самочувствие. Ониксът се свързва преди всичко с първата, Базова Чакра. Той помага при предизвикателствата в живота, особено тези, причинени от изтичане на енергия. Той не позволява оттичане на лична енергия и може да се използва за защита при такива обстоятелства. Той също ни помага чрез заземяване, ограничава или премахва излишните или нежелани енергии.

– Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Той повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи. Помага за благополучието на дома и сплотява семейството. Счита се, че успява да осигури баланс между физическите и емоционалните състояния. Защитава от опасности, заговори на врагове, предпазва от енергийни вампири и атаки от всякакъв вид.

– Ахат „Драконови вени“ – Изключителен камък за защита. Носи се като амулет срещу отрицателна енергия. Ахатът “ Драконови вени“ има способността да Ви защити от негативната енергия отправена към Вас и да я върне към източника. Помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Увеличава личната сила и способността човек да действа ефективно, когато има работа за вършене. Помага за изграждането на добра стратегия.

Гривна за зодия Телец

Тук можете да разгледате гривни и за другите зодии

Все още няма оценки.

Моля, оценете продуктите.

Тегло0.100 kg
Размери17.5 × 1 × 1 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Гривна за зодия Телец“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top