RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Обеци „Ягоди“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

ОБЕЦИ „Ягоди“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 0.7 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Обеци „Ягоди““

Подобни продукти

ЧАША „МЕЧЕТА“ Бърз преглед

Чаша „Мечета“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
Чаша "Мечета"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени 3D мечета, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
Колие „Къпини и малини“ Бърз преглед

Колие „Къпини и малини“

Ръчно изработено
Колие "Къпини и малини"
Колието е изработено от полимерна глина. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
18.00 лв. Купи
ЧАША „СЪРЦЕ ОТ РОЗИ“ Бърз преглед

Чаша „Сърце от рози“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
Чаша "Сърце от рози"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени 3D червени рози, оформящи сърце, покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, цветница, както и за всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
Колие "Червена гъбка" Бърз преглед

Колие „Червена гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Червена гъбка"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Гъбката е изработена от полимерна глина, покрита е с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
15.00 лв. Купи
Sale! Книгоразделител "Обувки - райе" Бърз преглед

Книгоразделител „Обувки – райе“

Ръчно изработен
Книгоразделител "Обувки - райе"
Разделител за книги с размери 16 х 3,5 см. Изработен от картон и полимерна глина. Разделителят е интересен подарък за хора, които обичат да прекарват свободното си време в четене на книги. Зарадвайте любим човек с един нестандартен и оригинален подарък.
14.90 лв. 9.00 лв. Купи
Обеци "Розички" Бърз преглед

Обеци „Розички“

Ръчно изработени
ОБЕЦИ „Розички“
Розичките са изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с гривна "Роза с планински кристал". Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
14.00 лв. Купи
ЧАША „ЛЮБОВ“ Бърз преглед

Чаша „Любов“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
Чаша "Любов"
за кафе, чай или други напитки. Изцяло ръчно изработени 3D червени рози и червено сърце от полимерна глина, с надпис "Обичам те!", покрити с висококачествен лак. Подходящ подарък за любим човек и оригинална идея за деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден, имен ден, както и за всеки друг повод. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. Купи
Sale! Чаша "Море" Бърз преглед

Чаша „Морски мотиви“

Ръчно декорирана бяла чаша с полимерна глина
Чаша "Морски мотиви"
Чаша за кафе, чай или други напитки. Практичен и интересен подарък за вашите любими хора. Чашата е подходяща за подарък за Рожден Ден, имен ден, за моряци, рибари, Никулден както и за всеки друг повод. Изцяло ръчно изработени 3D котва и рул от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Може да се мие с вода, препарат и мека гъба без абразив. Поставянето в съдомиялна машина и микровълнова фурна не е препоръчително! Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Вместимост – 330 мл.
18.00 лв. 15.90 лв. Купи
ОБЕЦИ „ЯБЪЛКИ“ Бърз преглед

Обеци „Ябълки“

Ръчно изработени
Обеци "Ябълки"
Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Може да се комбинира с колие „Ябълка“ Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлагат се в красива подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
ОБЕЦИ „ЧЕРЕШИ“ Бърз преглед

Обеци „Череши“

Ръчно изработени
Обеци "Череши"
Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлагат се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
16.00 лв. Купи
Back to top