RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Колие „Морска звезда“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

КОЛИЕ „Морска звезда“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 44 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Колие „Морска звезда““

Подобни продукти

New! Колие „Къпини и малини“ Бърз преглед

Колие „Къпини и малини“

Ръчно изработено
Колие "Къпини и малини"
Колието е изработено от полимерна глина. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
18.00 лв. Купи
КОЛИЕ „ГЪБА“ Бърз преглед

Колие „Гъба“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „ГЪБА“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Гъбката е изработена от полимерна глина, покрита е с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
New! Колие "Есен" Бърз преглед

Колие „Есен“

Ръчно изработено
Колие "Есен"
Колието е уникат, изработенo от полимерна глина - круша, гъбка и шипка, съчетание с естествени камъни. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. – цвят античен бронз.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
28.00 лв. Купи
ОБЕЦИ „ЧЕРЕШИ“ Бърз преглед

Обеци „Череши“

Ръчно изработени
Обеци "Череши"
Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлагат се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
16.00 лв. Купи
КОЛИЕ „ЯБЪЛКА“ Бърз преглед

Колие „Ябълка“

Ръчно изработено
колие „Ябълка“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Ябълката е изработена от полимерна глина и е покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Може да се комбинира с обеци "Ябълки" Предлага се в красива подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
New! Колие "Букет" Бърз преглед

Колие „Букет“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „Букет“
Колието е дълго 40см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Розата е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Добавени са розов и зелен кристал. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Може да се комбинира с обеци "Букет"
20.00 лв. Купи
New! Колие "Сърце от тюркоаз" Бърз преглед

Колие „Сърце от тюркоаз“

Ръчно изработенo
КОЛИЕ „СЪРЦЕ ОТ тюркоаз“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Тюркоазът е един от най-мощните камъни. Известен като камък на щастието и любовта, минералът е използван изключително много за запазване и възвръщане на хармонията в семейството. Освен това тюркоазът привлича и пари и богатство. Тюркоазът е основен камък на зодия Стрелец. Подходящ е също и за Водолей, Скорпион и Риби. Вярва се, че подсилва интуитивните и творческите им способности. Освен това се препоръчва хората, родени през декември, да го носят постоянно със себе си като талисман за късмет и щастие. Още от древността се знае, че тюркоазът помага на хората, които страдат от безсъние и са измъчвани от кошмари през нощта. Освен това той доказано гони умората.
12.00 лв. Купи
New! КОЛИЕ „КРУША“ Бърз преглед

Колие „Круша“

Ръчно изработено
колие „Круша“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Крушата е изработена от полимерна глина и е покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия
15.00 лв. Купи
New! Колие "Планински кристал" Бърз преглед

Колие „Планински кристал“

Ръчно изработенo
КОЛИЕ „Планински кристал“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Дължината на кристала е 6см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система. Подходящ е за всички знаци на Зодиака, особено за зодия Лъв.
12.00 лв. Купи
КОЛИЕ „МАК“ Бърз преглед

Колие „Мак“

Ръчно изработено
колие "Мак"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Макът е изработен от полимерна глина, покрит с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
15.00 лв. Купи
Back to top