RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Колие „Морска звезда“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

КОЛИЕ „Морска звезда“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 44 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Колие „Морска звезда““

Подобни продукти

КОЛИЕ „МАГИЧНО“ Бърз преглед

Колие „Магично“

Ръчно изработено
колие „Магично“
Колието е изработено със скрит носач и дължина на кожената връзка 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е от полимерна глина и е покрито с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
New! Колие "Ягодка и гъбка" Бърз преглед

Колие „Ягодка и гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Ягодка и гъбка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. – цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
26.00 лв. Купи
New! Колие "Делфин" Бърз преглед

Колие „Делфин“

Ръчно изработено
КОЛИЕ "Делфин"
Колието е с твърд сребрист метален обръч. Делфинът е изработен е от полимерна глина и е покрит с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март,свети валентин както и всеки друг повод. Днес, както и преди векове, делфинът символизира сила, скорост, безопасност, благородство и свобода.
17.00 лв. Купи
New! Колие "Къпини и малини" Бърз преглед

Колие „Къпини и малини“

Ръчно изработено
Колие "Къпини и малини"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
18.00 лв. Купи
New! Колие "Жълта круша" Бърз преглед

Колие „Жълта круша“

Ръчно изработено
Колие "Жълта круша"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Жълти круши" Предлага се в красива подаръчна кутия.
18.00 лв. Купи
New! Колие "Сърце от тюркоаз" Бърз преглед

Колие „Сърце от тюркоаз“

Ръчно изработенo
КОЛИЕ „СЪРЦЕ ОТ тюркоаз“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Тюркоазът е един от най-мощните камъни. Известен като камък на щастието и любовта, минералът е използван изключително много за запазване и възвръщане на хармонията в семейството. Освен това тюркоазът привлича и пари и богатство. Тюркоазът е основен камък на зодия Стрелец. Подходящ е също и за Водолей, Скорпион и Риби. Вярва се, че подсилва интуитивните и творческите им способности. Освен това се препоръчва хората, родени през декември, да го носят постоянно със себе си като талисман за късмет и щастие. Още от древността се знае, че тюркоазът помага на хората, които страдат от безсъние и са измъчвани от кошмари през нощта. Освен това той доказано гони умората.
12.00 лв. Купи
New! Колие "Букет" Бърз преглед

Колие „Букет“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „Букет“
Колието е дълго 40см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Розата е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Добавени са розов и зелен кристал. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Може да се комбинира с обеци "Букет"
20.00 лв. Купи
Колие "Теменужка" Бърз преглед

Колие „Теменужка“

Ръчно изработено
КОЛИЕ "Теменужка"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е със скрит носач. Теменужката е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
15.00 лв. Купи
New! Колие "Планински кристал" Бърз преглед

Колие „Планински кристал“

Ръчно изработенo
КОЛИЕ „Планински кристал“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Дължината на кристала е 6см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система. Подходящ е за всички знаци на Зодиака, особено за зодия Лъв.
12.00 лв. Купи
New! Колие "Шипка" Бърз преглед

Колие „Шипка“

Ръчно изработено
Колие "Шипка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Шипки" Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
Back to top