RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Колие „Мидичка“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

КОЛИЕ „Мидичка“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 44 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Колие „Мидичка““

Подобни продукти

New! Колие "Есен" Бърз преглед

Колие „Есен“

Ръчно изработено
Колие "Есен"
Колието е уникат, изработенo от полимерна глина - круша, гъбка и шипка, съчетание с естествени камъни. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. – цвят античен бронз.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
28.00 лв. Купи
КОЛИЕ „МАГИЧНО“ Бърз преглед

Колие „Магично“

Ръчно изработено
колие „Магично“
Колието е изработено със скрит носач и дължина на кожената връзка 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е от полимерна глина и е покрито с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
Колие "Теменужка" Бърз преглед

Колие „Теменужка“

Ръчно изработено
КОЛИЕ "Теменужка"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е със скрит носач. Теменужката е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
15.00 лв. Купи
Sale! Колие „Есен и гъбка“ Бърз преглед

Колие „Есен и гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Есен и гъбка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествени камъни и кристали. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
24.00 лв. 16.00 лв. Купи
Колие "Червена гъбка" Бърз преглед

Колие „Червена гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Червена гъбка"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Гъбката е изработена от полимерна глина, покрита е с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
15.00 лв. Купи
New! Колие "Сияние' Бърз преглед

Колие „Сияние“

Ръчно изработено
Колие "Сияние"
Колието е с кожена верижка дълга 50см с добавен удължител 5см. Колието е изработено от полимерна глина, покрита е с висококачествен лак. Смесена техника. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
12.00 лв. Купи
New! КОЛИЕ „СЪРЦЕ“ Бърз преглед

Колие „Сърце“

Ръчно изработено
колие „Сърце“
Колието е изработено със скрит носач. Дължината на кожената връзка е 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Сърцето е изработено от полимерна глина, покрито с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
Колие „Ягодка и гъбка“ Бърз преглед

Колие „Ягодка и гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Ягодка и гъбка"
Колието е изработено от полимерна глина. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. – цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
26.00 лв. Купи
Колие „Шипка“ Бърз преглед

Колие „Шипка“

Ръчно изработено
Колие "Шипка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Шипки" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
14.00 лв. Купи
Колие "Сърце и роза" Бърз преглед

Колие „Сърце и роза“

Ръчно изработено
Колие "Сърце и роза"
Колието е дълго 50см. Розата е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак, съчетание със сърце Swarovski. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Може да се комбинира с Гривна „Розова роза“ Обеци „Розови рози“
18.00 лв. Купи
Back to top