RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Колие „Мидичка“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

КОЛИЕ „Мидичка“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 44 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Колие „Мидичка““

Подобни продукти

ОБЕЦИ „ЖЪЛТИ РОЗИ“ Бърз преглед

Обеци „Жълти рози“

Ръчно изработени
обеци "Жълти рози"
Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Закопчават се с винт и с допълнителен силиконов стопер. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлагат се в красива подаръчна кутия.
14.00 лв. Купи
Колие "Орхидея" Бърз преглед

Колие „Орхидея“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „Орхидея“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е със скрит носач. Орхидеята е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
New! Колие "Тиква" Бърз преглед

Колие „Тиква“

Ръчно изработено
Колие "Тиква"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествени камъни и кристали. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. – античен бронз.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
КОЛИЕ „МАГИЧНО“ Бърз преглед

Колие „Магично“

Ръчно изработено
колие „Магично“
Колието е изработено със скрит носач и дължина на кожената връзка 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е от полимерна глина и е покрито с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
КОЛИЕ „ГЪБА“ Бърз преглед

Колие „Гъба“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „ГЪБА“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Гъбката е изработена от полимерна глина, покрита е с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
Колие "Нежна теменужка" Бърз преглед

Колие „Нежна теменужка“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „Нежна ТЕМЕНУЖКА“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Теменужката е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
Колие „Шипка“ Бърз преглед

Колие „Шипка“

Ръчно изработено
Колие "Шипка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Шипки" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
КОЛИЕ „ЯБЪЛКА“ Бърз преглед

Колие „Ябълка“

Ръчно изработено
колие „Ябълка“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Ябълката е изработена от полимерна глина и е покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Може да се комбинира с обеци "Ябълки" Предлага се в красива подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Колие "Червена гъбка" Бърз преглед

Колие „Червена гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Червена гъбка"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Гъбката е изработена от полимерна глина, покрита е с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
New! КОЛИЕ „КРУША“ Бърз преглед

Колие „Круша“

Ръчно изработено
колие „Круша“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Крушата е изработена от полимерна глина и е покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлага се в красива подаръчна кутия
15.00 лв. Купи
Back to top