RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Колие „Мидичка“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

КОЛИЕ „Мидичка“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.20 kg
Размери 44 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Колие „Мидичка““

Подобни продукти

New! Колие "Сърце от седеф" Бърз преглед

Колие „Сърце от седеф“

Ръчно изработенo
колие "Сърце от седеф"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Седефът ще помогне на собсвеника да привнесе нещо ново в живота си. Развива интуицията, опазва мира и спокойствието в семейството, предпазва дома от зли духове. Подходящо е за всички знаци на Зодиака. Предлага се в красива подаръчна кутия.
12.00 лв. Купи
Sale! Колие „Есен и гъбка“ Бърз преглед

Колие „Есен и гъбка“

Ръчно изработено
Колие "Есен и гъбка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествени камъни и кристали. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
24.00 лв. 16.00 лв. Купи
Sale! Комплект колие и обеци "Мистерия" Бърз преглед

Комплект колие и обеци „Мистерия“

Ръчно изработен
Комплект колие и обеци „Мистерия“
Колието е дълго 40см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Комплекта е лек и нежен, което го прави удобен, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
21.00 лв. 16.00 лв. Купи
New! Колие "Червен ахат" Бърз преглед

Колие „Червен ахат“

Ръчно изработенo
КОЛИЕ „Червен ахат"“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Дължината на ахата е 3,5см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Червеният ахат помага за духовното развитие на човек.Насърчава любовта. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. Здраве: Лечебните свойства на червеният Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби.
12.00 лв. Купи
Sale! Колие "Шапка" Бърз преглед

Колие „Шапка“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „Шапка“
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Ябълката е изработена от полимерна глина и е покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Може да се комбинира с обеци „Шапки“ Предлага се в красива подаръчна кутия.
16.00 лв. 7.90 лв. Купи
Колие „Шипка“ Бърз преглед

Колие „Шипка“

Ръчно изработено
Колие "Шипка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Шипки" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
New! Колие "Пролетен цвят" Бърз преглед

Колие „Пролетен цвят“

Ръчно изработено
Колие „Пролетен цвят“
Дълго е 40см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
15.00 лв. Купи
Колие "Морска звезда" Бърз преглед

Колие „Морска звезда“

Ръчно изработено
КОЛИЕ „Морска звезда“
с розов кристал Swarovski. Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Морската звезда е с размери 2см. Тя е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак и свети на тъмно. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Морската звезда има пет върха: в нея се съединяват три мъжки и две женски начала.Поради това такъв амулет подходжда за съхраняване на семейното огнище.Звездата ще внесе стабилност и положителна енергия. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Колие "Теменужка" Бърз преглед

Колие „Теменужка“

Ръчно изработено
КОЛИЕ "Теменужка"
Колието е с кожена връзка дълга 44см с добавен удължител 5см. Обща регулируема дължина от 44см до 49см. Изработено е със скрит носач. Теменужката е изработена от полимерна глина, покрита с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
15.00 лв. Купи
New! Колие "Делфин" Бърз преглед

Колие „Делфин“

Ръчно изработено
КОЛИЕ "Делфин"
Колието е с твърд сребрист метален обръч. Делфинът е изработен е от полимерна глина и е покрит с висококачествен лак. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март,свети валентин както и всеки друг повод. Днес, както и преди векове, делфинът символизира сила, скорост, безопасност, благородство и свобода.
17.00 лв. Купи
Back to top