RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Комплект гривна и обеци „Крила“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Ако имате идея или желаете да изработим нещо по Ваш модел, не се колебайте да се свържете с нас.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.80 kg
Размери 18 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Комплект гривна и обеци „Крила““

Подобни продукти

New! Бърз преглед

Гривна „Хармония“

Ръчно изработена
гривна „Хармония“
от естествени камъни розов кварц, бял ахат, розов родонит и фосил натурален - фасетиран, съчетание с метална висулка талисман. Гривната на хармонията. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 5мм, 6мм и 10мм. – Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. – Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми. – Родонитът е ĸaмъĸ нoceщ гoлямa дoзa caмoчyвcтвиe, дoвepиe в coбcтвeнoтo cи cъpцe, coбcтвeния cи глac и coбcтвeния cи избop. Hoceнeтo нa тoзи ĸaмъĸ щe ycпoĸoи yмa Ви и щe ви пoзвoли дa ce cпpaвятe c xaoтичнитe cитyaции. Родонитът ще засили решимостта ви и ще ви помогне да бъдете по-дисциплиниран. - Aмoнитът - фосил ce изпoлзвa зa нaмиpaнeтo нa дyxoвния път ĸъм Бoгa и ocъзнaвaнeтo нa минaлитe ни живoти чpeз дълбoĸaтa мeдитaция. Teзи фocили излъчвaт пoлoжитeлнa зeмнa eнepгия и нocят ĸъcмeт и пpocпepитeт нa пpитeжaтeлитe cи. Амонитът подобрява общото здраве, издръжливостта и зарежда тялото с много енергия. Пoмaгa дa ce paзcee xaoca и пpeвpъщa oтpицaтeлнaтa eнepгия в глaдĸa и xapмoничнa, ocoбeнo щo ce oтнacя дo бaзoвaтa чaĸpa. Чecтo ce изпoлзвa зa aĸтивиpaнe нa eнepгиитe cвъpзaни c пътя нa живoтa.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Енергиен поток на късмета" Бърз преглед

Гривна „Енергиен поток на късмета“

Ръчно изработена
Гривна „Енергиен поток на късмета“
от естествени камъни светло жълт жадеит, бял ахат, напукан жълт ахат, мраморен оникс и мъхов ахат, планински кристал. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. – Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. – Мъховият Ахат носи богатство, щастие и дълголетие. – От древността мраморният оникс е смятан за амулет, предпазващ от изпращаната негативна енергия. Тези, които притежават изделия от оникс, са защитени от клевета и са приятни на околните. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи. – Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Далматински яспис" Бърз преглед

Гривна „Далматински яспис“

Ръчно изработена
Гривна "Далматински яспис"
изработена от естествени камъни далматински яспис - фасетиран, черен оникс, светло жълт жадеит, съчетание с метална висулка талисман пеперуда. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. -Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. -От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa, ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy Вac. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл. -Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. -Пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието.
16.90 лв. Купи
Sale!New! Гривна "Късмет" Бърз преглед

Гривна „Късмет“

Ръчно изработена
гривна „Късмет“
от естествени камъни бял ахат, мъхов зелен ахат, съчетание с метална висулка талисман четирилистна детелина. Гривната на късмета. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. – Белият Ахат помага за духовното развитие на човек.Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. – Мъховият Ахат носи богатство, щастие и дълголетие. - четирилистна детелина, се смята за голям Късмет. Защото, ако имаш Вяра, таиш Надежда и търсиш с Любов, със сигурност ще намериш своето Щастие! - първият лист символизира Вяра; - вторият лист означава Надежда; - третият лист е символ на Любов; - а четвъртият значи Щастие.
16.90 лв. 15.90 лв. Купи
New! Гривна "Оникс и розов кварц" Бърз преглед

Гривна „Оникс и розов кварц“

Ръчно изработена
гривна „Оникс и розов кварц“
изработена от естествени камъни розов кварц и черен оникс, розови кристали сваровки, съчетание с метална висулка талисман сърце. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 8мм. – Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми. – От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa, ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy Вac. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Щастие" Бърз преглед

Гривна „Щастие“

Ръчно изработена
гривна „Нежност и любов“
от естествени камъни мъхов розов ахат, бял и черен матиран оникс, съчетание с метална висулка талисман пеперуда. Гривната на щастието. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм и 12мм. – Мъховият Ахат носи богатство, щастие и дълголетие. - От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa, ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy Вac. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл. -Пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Розов кварц" Бърз преглед

Гривна „Розов кварц“

Ръчно изработена
Гривна „Розов кварц“
от естествени камъни розов кварц и розов мъхов ахат. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. – Мъховият Ахат носи богатство, щастие и дълголетие. – Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Жълта роза" Бърз преглед

Гривна „Жълта роза“

Ръчно изработена
Гривна "Жълта роза"
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Жълти рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
New! Гривна "Енергия" Бърз преглед

Гривна „Енергия“

Ръчно изработена
Гривна „Енергия“
изработена от естествени фосил натурален - фасетиран, яспис и ахат, съчетание с метална висулка талисман сърце. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 8мм и 10мм. – Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи. – Aмoнитът – фосил ce изпoлзвa зa нaмиpaнeтo нa дyxoвния път ĸъм Бoгa и ocъзнaвaнeтo нa минaлитe ни живoти чpeз дълбoĸaтa мeдитaция. Teзи фocили излъчвaт пoлoжитeлнa зeмнa eнepгия и нocят ĸъcмeт и пpocпepитeт нa пpитeжaтeлитe cи. Амонитът подобрява общото здраве, издръжливостта и зарежда тялото с много енергия. Пoмaгa дa ce paзcee xaoca и пpeвpъщa oтpицaтeлнaтa eнepгия в глaдĸa и xapмoничнa, ocoбeнo щo ce oтнacя дo бaзoвaтa чaĸpa. Чecтo ce изпoлзвa зa aĸтивиpaнe нa eнepгиитe cвъpзaни c пътя нa живoтa.
16.90 лв. Купи
Sale!New! Гривна "Сив ахат" Бърз преглед

Гривна „Сив ахат“

Ръчно изработена
Гривна „Сив ахат“
от естествени светло жълт жадеит, бял ахат, черен оникс и сив ахат. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. -От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa, ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy Вac. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл. -Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. 14.90 лв. Купи
Back to top