RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Комплект гривна и обеци „Крила“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Комплект гривна и обеци „Крила“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.80 kg
Размери 18 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Комплект гривна и обеци „Крила““

Подобни продукти

Sale! Гривна "Костенурка" Бърз преглед

Гривна „Костенурка“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Костенурка“
изработена от мъниста, съчетание с метална сребриста висулка костенурка. Камъните са с големина 10мм. Констенурката е символ на дълголетието, постоянството, мъдростта и търпението. Предпазва от раздори, караници и огън. Също така е подходяща и за старт в кариерата. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.90 лв. 8.00 лв. Купи
Sale! Гривна "Роза" Бърз преглед

Гривна „Роза“

Ръчно изработена
Гривна „Роза“
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. 12.80 лв. Купи
ОБЕЦИ „ЧЕРЕШИ“ Бърз преглед

Обеци „Череши“

Ръчно изработени
Обеци "Череши"
Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Предлагат се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
16.00 лв. Купи
ГРИВНА „БОГАТСТВО“ Бърз преглед

Гривна „Богатство“

Ръчно изработена
Гривна "Богатство"
съчетание с метална сребриста висулка бухал. Камъните са с големина 10мм. Бухалът се смята за мощен символ на богатството, финансовите успехи и просперитета. Той е символ и на дълголетието, мъдростта и знанието. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.90 лв. Купи
Обеци "Калинки" Бърз преглед

Обеци „Калинки“

Ръчно изработени
ОБЕЦИ „Калинки“
със силиконови накрайници. Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлагат се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Налично
14.00 лв. Купи
Обеци "Розички" Бърз преглед

Обеци „Розички“

Ръчно изработени
ОБЕЦИ „Розички“
Розичките са изработени от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с гривна "Роза с планински кристал". Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
14.00 лв. Купи
Колие "Жълта круша" Бърз преглед

Колие „Жълта круша“

Ръчно изработено
Колие "Жълта круша"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Жълти круши" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
Sale! Гривна "Розова роза" Бърз преглед

Гривна „Розова роза“

Ръчно изработена
Гривна "Розова роза"
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Розови рози“ Колие „Сърце и роза“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. 12.80 лв. Купи
Гривна "Ден и нощ" Бърз преглед

Гривна „Ден и нощ“

Ръчно изработена
Гривна "Ден и нощ"
съчетание с метална сребриста висулка бухал. Камъните са с големина 10мм. Разделители - кръгли мъниста 4мм. Бухалът се смята за мощен символ на богатството, финансовите успехи и просперитета. Той е символът на дълголетието, мъдростта и знанието. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.90 лв. Купи
New! Гривна "Синя роза" Бърз преглед

Гривна „Синя роза“

Ръчно изработена
Гривна „Синя роза“
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 12мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Сини рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Back to top