RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Гривна „Роза“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Гривна „Роза“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.60 kg
Размери 17 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Гривна „Роза““

Подобни продукти

New! Гривна "Мъдрост" Бърз преглед

Гривна „Мъдрост“

Ръчно изработена Гривна „Мъдрост“ от естествени камъни жадеит и ахат, съчетание с висулка талисман бухал. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. – Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. Купи
Sale!New! Гривна "Сив ахат" Бърз преглед

Гривна „Сив ахат“

Ръчно изработена
Гривна „Сив ахат“
от естествени светло жълт жадеит, бял ахат, черен оникс и сив ахат. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. -От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa, ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy Вac. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл. -Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. 14.90 лв. Купи
New! Гривна "Успех" Бърз преглед

Гривна „Успех“

Ръчно изработена
Гривна „Дълголетие“
от естествени камъни бял ахат, далматиснки яспис - фасетиран, светло жълт жадеит, съчетание с метални висулки талисмани костенурка и жълъди. Гривна за успех, плодовитост и привличане на пари. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. - Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. - Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. - Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи. - Жълъд на прозореца защитава от зли сили цялото семейство. Предпазва обитателите на дома от болести, повишава положителната енергия, дарява ги с трезва мисъл, помага им да вземат трудни решения. Освен това привлича парите и професионалните успехи. - Констенурката е символ на дълголетието, постоянството, мъдростта и търпението. Предпазва от раздори, караници и огън. Също така е подходяща и за старт в кариерата.
16.90 лв. Купи
Sale! Гривна "Лунен камък" Бърз преглед

Гривна „Лунен камък“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Лунен камък“
съчетание от бял ахат, лунен камък и сини кристали. Камъните са с големина 12мм. Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. Здраве: Лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби. Лунният камък приема и носи любов. Той има положително влияние върху зодиите Рак, Риби и Близнаци. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с обеци „Лунен камък“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
15.90 лв. 12.00 лв. Купи
New! Гривна "Жълта роза" Бърз преглед

Гривна „Жълта роза“

Ръчно изработена
Гривна "Жълта роза"
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Жълти рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
New! Гривна "Хармонизиране на чакрите" Бърз преглед

Гривна „Хармонизиране на чакрите“

Ръчно изработена
гривна „Седем чакри“
от естествени камъни ахат, черен ахат, напукан жълт ахат, мраморен оникс, аметист лилав содалит. Гривна за седемте чакри. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. Гривната включва седем минерала, всеки от които по своята природа и излъчване стимулира определен енергиен център. Гивна за хармонизиране на чакрите. Успокоява духа и подобрява здравословното състояние.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Привличане" Бърз преглед

Гривна „Привличане“

Ръчно изработена
гривна „Привличане“
от естествени камъни бял ахат, розов кварц, напукан лилав ахат, планински кристал, съчетание с метална висулка. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 5мм и 10мм. – Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система. – Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми. – Белият Ахат помага за духовното развитие на човек.Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Чистота" Бърз преглед

Гривна „Чистота“

Ръчно изработена
Гривна „Чистота"
от естествени камъни зелен жадеит – фасетиран, светло жълт жадеит, бял ахат, напукан жълт ахат, мраморен оникс и мъхов ахат, съчетание с висулка кристал. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. – Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. – Мъховият Ахат носи богатство, щастие и дълголетие. - От древността мраморният оникс е смятан за амулет, предпазващ от изпращаната негативна енергия. Тези, които притежават изделия от оникс, са защитени от клевета и са приятни на околните. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Далматински яспис" Бърз преглед

Гривна „Далматински яспис“

Ръчно изработена
Гривна "Далматински яспис"
изработена от естествени камъни далматински яспис - фасетиран, черен оникс, светло жълт жадеит, съчетание с метална висулка талисман пеперуда. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. -Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. -От дълбoĸa дpeвнocт oниĸca ce изпoлзвa, ĸaтo зaщитa cpeщy чepнa мaгия и ĸaтo oтбpaнитeлнa мaгия, ĸoгaтo нeгaтивнocттa e нacoчeнa cpeщy Вac. Oниĸcът щe Ви пoмoгнe дa пocтигнeтe eмoциoнaлeн бaлaнc и caмoĸoнтpoл. -Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. -Пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието.
16.90 лв. Купи
New! Гривна "Тюркоаз" Бърз преглед

Гривна „Тюркоаз“

Ръчно изработена
Гривна „Тюркоаз“
от естествени камъни син жадеит и тюркоаз, съчетание с метални висулки амулети рибка и ключ. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 5мм и 10мм. – Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. - Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и прави враговете приятели с времето. Тюркоаз се използва за привличане на пари. Toй yĸpeпвa и пpивeждa в cъoтвeтcтвиe чaĸpитe и пoчиcтвa вaшитe eнepгийни цeнтpoвe. Aĸo гo изпoлзвaтe пpи мeдитaция, ĸaмъĸът мoжe дa пoмoгнe дa ocвoбoдитe cъзнaниeтo cи ĸъм вceoбxвaтнaтa Bceлeнa. Според традицията този камък отразява здравето на тялото и аурата, чрез промяна на цвета си. - Ключът е безценен амулет. Той наподобява дървото на живота. Има корона, стебло и корени. Притежанието на ключ е средство за отключване на успехите във всички начинания, в работата, щастие в домът. Тайнството на ключа е в неговата двойна функция на отключване и заключване. Относно заклюването ключа е ефективен инструмент, който ни гарантира сигурност. Предпазва ни от материално и духовно ограбване. - Рибата е символ на щастието, плодородието и изобилието, не само във физически, но и в духовен план.
16.90 лв. Купи
Back to top