RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Гривна „Лунен камък“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

ГРИВНА „Лунен камък“

Можете да изберете цвят на подаръчната кутия – разполагаме с бяло, светло синьо, лилаво, розово, охра и червено.
Кутията е на цветни точки и е опакована със сатенена панделка.
Напишете желаният от Вас цвят в полето „Допълнителна информация“ във формата за поръчка на продукти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.40 kg
Размери 17 cm
Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Гривна „Лунен камък““

Подобни продукти

Колие "Жълта круша" Бърз преглед

Колие „Жълта круша“

Ръчно изработено
Колие "Жълта круша"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Жълти круши" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
New! Колие "Тиква" Бърз преглед

Колие „Тиква“

Ръчно изработено
Колие "Тиква"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествени камъни и кристали. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. – античен бронз.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
Sale! Гривна "Свежест" Бърз преглед

ГРИВНА „Свежест“

Ръчно изработена
ГРИВНА „Свежест“
от полускъпоценен камък бял Ахат. Камъните са с големина 12мм и 10мм. Белият Ахат помага за духовното развитие на човек. Още наречен камъка на бременността. Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. Здраве: Лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Зодии: Близнаци, Козирог, Рак, Лъв, Дева, Стрелец, Водолей и Риби. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод.
15.00 лв. 10.00 лв. Купи
New! Гривна "Розова роза" Бърз преглед

Гривна „Розова роза“

Ръчно изработена
Гривна "Розова роза"
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Розови рози“ Колие „Сърце и роза“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Обеци "Тенис топки" Бърз преглед

Обеци „Тенис топки“

Обеци „Тенис топки“
със силиконови накрайници. Изработени са от полимерна глина, покрити с висококачествен лак. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, както и всеки друг повод. Предлагат се в красива подаръчна кутия. Срок за изработване на продукта: 2-5 дни
12.00 лв. Купи
New! Обеци "Лунен камък" Бърз преглед

Обеци „Лунен камък“

Ръчно изработени
ОБЕЦИ „Лунен камък“
съчетание от лунен камък и сини кристали. Камъните са с големина 12мм. Лунният камък приема и носи любов. Той има положително влияние върху зодиите Рак, Риби и Близнаци. Обеците са леки, което ги прави удобни, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с гривна „Лунен камък“ Предлагат се в красива подаръчна кутия.
11.00 лв. Купи
Колие „Шипка“ Бърз преглед

Колие „Шипка“

Ръчно изработено
Колие "Шипка"
Колието е уникат, изработено от полимерна глина, съчетание с естествен камък. Дълго е 40см с добавен удължител 5см. - цвят мед.Обща регулируема дължина от 40см до 45см. Колието е леко, нежно и семпло, което го прави удобно, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Може да се комбинира с Обеци "Шипки" Срок за изработване на продукта: 2-5 дни Предлага се в красива подаръчна кутия.
20.00 лв. Купи
Гривна "Ден и нощ" Бърз преглед

Гривна „Ден и нощ“

Ръчно изработена
Гривна "Ден и нощ"
съчетание с метална сребриста висулка бухал. Камъните са с големина 10мм. Разделители - кръгли мъниста 4мм. Бухалът се смята за мощен символ на богатството, финансовите успехи и просперитета. Той е символът на дълголетието, мъдростта и знанието. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
13.90 лв. Купи
New! Ключодържател "Късмет" Бърз преглед

Ключодържател „Късмет“

Ръчно изработен
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ „Късмет“
от няколко елемента: метална сребриста висулка рул със синьо око, тъмно син пискюл, естесвен камък лунен камък и мъниста. Синьото око е амулет за прогонване на злите сили и за привличане на късмет. Лунният камък приема и носи любов. Подходящ е за всички знаци на Зодиака.
9.00 лв. Купи
New! Гривна "Жълта роза" Бърз преглед

Гривна „Жълта роза“

Ръчно изработена
Гривна "Жълта роза"
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Жълти рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Back to top