RosiArt
Профил
Кошница 0 покупки за 0.00 лв.

Нямате артикули в кошницата

Гривна „Есен“

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Ако имате идея или желаете да изработим нещо по Ваш модел, не се колебайте да се свържете с нас.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 0.80 kg
Размери 17.5 cm
Отзиви (0)

Reviews

Все още няма отзиви

Напишете първия отзив за „Гривна „Есен““

Подобни продукти

Нов! Гривна "Тюркоаз" Бърз преглед

Гривна „Тюркоаз“

Ръчно изработена
Гривна „Тюркоаз“
от естествени камъни син жадеит и тюркоаз, съчетание с метални висулки амулети рибка и ключ. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 5мм и 10мм. – Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. - Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и прави враговете приятели с времето. Тюркоаз се използва за привличане на пари. Toй yĸpeпвa и пpивeждa в cъoтвeтcтвиe чaĸpитe и пoчиcтвa вaшитe eнepгийни цeнтpoвe. Aĸo гo изпoлзвaтe пpи мeдитaция, ĸaмъĸът мoжe дa пoмoгнe дa ocвoбoдитe cъзнaниeтo cи ĸъм вceoбxвaтнaтa Bceлeнa. Според традицията този камък отразява здравето на тялото и аурата, чрез промяна на цвета си. - Ключът е безценен амулет. Той наподобява дървото на живота. Има корона, стебло и корени. Притежанието на ключ е средство за отключване на успехите във всички начинания, в работата, щастие в домът. Тайнството на ключа е в неговата двойна функция на отключване и заключване. Относно заклюването ключа е ефективен инструмент, който ни гарантира сигурност. Предпазва ни от материално и духовно ограбване. - Рибата е символ на щастието, плодородието и изобилието, не само във физически, но и в духовен план.
16.90 лв. Купи
Нов! Гривна "Успех" Бърз преглед

Гривна „Успех“

Ръчно изработена
Гривна „Дълголетие“
от естествени камъни бял ахат, далматиснки яспис - фасетиран, светло жълт жадеит, съчетание с метални висулки талисмани костенурка и жълъди. Гривна за успех, плодовитост и привличане на пари. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. - Жадеит е символ на чистота и спокойствие и олицетворява мъдрост, събрана в спокойствие.В китайската и тибетската медицина, жадеита се използва като добър енергиен стабилизатор. Лечителите вярват, че благородния жадеит със своята енергия възстановява нарушената биоенергетика на човека, дава емоционален заряд и регулира кръвното налягане. Енергията му е в състояние да балансира и успокои емоционалните изблици, помага срещу безплодието. - Ясписът е не само красив камък, но и мощен амулет. Предпазва собственика си от нещастия и беди. Той е символ на смирение и смелост. Камъкът балансира енергията на човека като улеснява работата на чакрите на тялото. Ясписът е полезен и за подобряване на паметта, страдащите от безсъние и концентрацията. - Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи. - Жълъд на прозореца защитава от зли сили цялото семейство. Предпазва обитателите на дома от болести, повишава положителната енергия, дарява ги с трезва мисъл, помага им да вземат трудни решения. Освен това привлича парите и професионалните успехи. - Констенурката е символ на дълголетието, постоянството, мъдростта и търпението. Предпазва от раздори, караници и огън. Също така е подходяща и за старт в кариерата.
16.90 лв. Купи
Нов! Гривна „Нежност и любов“ Бърз преглед

Гривна „Нежност и любов“

Ръчно изработена
гривна „Нежност и любов“
изработена от естествени камъни розов кварц, бял ахат, розов родонит, съчетание с метална висулка талисман сърце. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 8мм и 10мм. - Белият Ахат помага за духовното развитие на човек.Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. - Розовият Кварц е известен като камъка на любовта.Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие.Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми. - Родонитът е ĸaмъĸ нoceщ гoлямa дoзa caмoчyвcтвиe, дoвepиe в coбcтвeнoтo cи cъpцe, coбcтвeния cи глac и coбcтвeния cи избop. Hoceнeтo нa тoзи ĸaмъĸ щe ycпoĸoи yмa Ви и щe ви пoзвoли дa ce cпpaвятe c xaoтичнитe cитyaции. Родонитът ще засили решимостта ви и ще ви помогне да бъдете по-дисциплиниран.
16.90 лв. Купи
Нов! Бърз преглед

Гривна „Преливане“

Ръчно изработена
гривна „Преливане“
от естествени камъни бял ахат, розов кварц, розов и лилав ахат, планински кристал, аметист и лилав содалит, съчетание с метална висулка талисман. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. - Содалитът е отличен за медитация, особено ако се комбинира с друг кварцов кристал.Когато се носи като бижу Содалитът създава надеждна връзка с интуицията Ви.Coдaлитът xapмoнизиpa вътpeшнoтo cъщecтвo c пoдcъзнaтeлния yм. Toй e пoлeзeн зa paбoтa в гpyпи и cтимyлиpa миcълтa. Toвa e ĸaмъĸ, ĸoйтo e чyдeceн зa лeчeниe нa пpoблeми cвъpзaни c ĸoмyниĸaциятa. Cчитa ce зa ĸaмъĸ, ĸoйтo нocи иcтинaтa пpи вcяĸaĸвa ĸoмyниĸaция. Πoмaгa зa изглaждaнe нa paзнoглacия. Ocoбeнo пoлeзeн e зa изpaзявaнe нa чecтнocттa нa eмoциитe. - Аметистът е и много силен любовен талисман, тъй като притежава свойството да провокира любов и страст. Аметистът се е превърнал в символ на мъдростта и духовното израстване, помага на притежателя му да избистри мислите си и да изостри интуицията си. Облекчава твърде силните емоции и успокоява твърде силно емоционалните хора. За хората, които редовно носят колиета от аметист се твърди, че очароват другите с индивидуалност и харизма. - Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система. - Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми. – Белият Ахат помага за духовното развитие на човек.Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. Купи
Нов! Гривна "Любов" Бърз преглед

Гривна „Любов“

Ръчно изработена гривна „Преливане“ от естествени камъни бял ахат, розов кварц, лилав ахат, аметист натурален и лилав содалит, съчетание с метална висулка талисман пеперуда. Гривната на любовта. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и10мм. – Содалитът е отличен за медитация, особено ако се комбинира с друг кварцов кристал.Когато се носи като бижу Содалитът създава надеждна връзка с интуицията Ви. Coдaлитът xapмoнизиpa вътpeшнoтo cъщecтвo c пoдcъзнaтeлния yм. Toй e пoлeзeн зa paбoтa в гpyпи и cтимyлиpa миcълтa. Toвa e ĸaмъĸ, ĸoйтo e чyдeceн зa лeчeниe нa пpoблeми cвъpзaни c ĸoмyниĸaциятa. Cчитa ce зa ĸaмъĸ, ĸoйтo нocи иcтинaтa пpи вcяĸaĸвa ĸoмyниĸaция. Πoмaгa зa изглaждaнe нa paзнoглacия. Ocoбeнo пoлeзeн e зa изpaзявaнe нa чecтнocттa нa eмoциитe. – Аметистът е и много силен любовен талисман, тъй като притежава свойството да провокира любов и страст. Аметистът се е превърнал в символ на мъдростта и духовното израстване, помага на притежателя му да избистри мислите си и да изостри интуицията си. Облекчава твърде силните емоции и успокоява твърде силно емоционалните хора. За хората, които редовно носят колиета от аметист се твърди, че очароват другите с индивидуалност и харизма. – Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми. – Белият Ахат помага за духовното развитие на човек.Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. Купи
Нов! Гривна "Жълта роза" Бърз преглед

Гривна „Жълта роза“

Ръчно изработена
Гривна "Жълта роза"
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 10мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Жълти рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Нов! Гривна "Розов кварц" Бърз преглед

Гривна „Розов кварц“

Ръчно изработена
Гривна „Розов кварц“
от естествени камъни розов кварц и розов мъхов ахат. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. – Мъховият Ахат носи богатство, щастие и дълголетие. – Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Камъка носи на притежателя си любов, щастие и спокойствие. Най – подходящ за хора търсещи нова любов, лекува емоционални травми.
16.90 лв. Купи
Нов! Гривна "Синя роза" Бърз преглед

Гривна „Синя роза“

Ръчно изработена
Гривна „Синя роза“
съчетание от естествени камъни, метални елементи, кристали и полимерна глина. Камъните са с големина 12мм. Изключитено подходяща за подарък за всеки повод. Може да се комбинира с Обеци „Сини рози“ Гривната е опакована в красива и елегантна подаръчна кутия.
16.00 лв. Купи
Sale!Нов! Гривна "Хармонизиране на чакрите" Бърз преглед

Гривна „Хармонизиране на чакрите“

Ръчно изработена
гривна „Седем чакри“
от естествени камъни ахат, черен ахат, напукан жълт ахат, мраморен оникс, аметист лилав содалит. Гривна за седемте чакри. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 6мм и 10мм. Гривната включва седем минерала, всеки от които по своята природа и излъчване стимулира определен енергиен център. Гивна за хармонизиране на чакрите. Успокоява духа и подобрява здравословното състояние.
16.90 лв. 11.90 лв. Купи
Нов! Гривна "Подкова" Бърз преглед

Гривна „Подкова“

Ръчно изработена
гривна „Подкова“
от естествени камъни бял ахат, светло син ахат, планински кристал, син фасетиран ахат, съчетание с метална висулка талисман подкова със синьо око. Гривната на късмета. Гривната е лека, нежна и семпла, която я прави удобна, както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, 8-ми март, както и всеки друг повод. Предлага се в красива подаръчна кутия. Камъните са с големина 10мм. – Планинският кристал е един от най-мощните полускъпоценни камъни. Има свойството да усилва енергията на всички останали кристали съчетани с него.Също така има силата да усвоява техните качества. Планинският кристал е кварц, който съхранява, пренася, предава и приема енергия на различни духовни нива. Носейки този камък ще решите проблеми и ще откриете способности, които сте смятали за изгубени. Лечебните сили на кристала са свързани с прилив на енергия и стимулиране на имунната система, като предпазва от сериозни заболявания. Пречиства кръвоносната система. – Белият Ахат помага за духовното развитие на човек.Ще Ви помогне да постигнете хармония, душевен мир и спокойствие в живота Ви. – Ахатът развива умението да се харесвате на хората, помага за взимането на верни решения и дарява с проницателност. Белият ахат повишава самочувствието, смекчава характера и прави човека по-добър. Значението на ахата е здраве, дълголетие и успехи.
16.90 лв. Купи
Back to top