Продукти по поръчка

Онлайн магазин за подаръци Rosi Art

В случай, че искате да направите впечатляващ, уникален и единствен по рода си подарък на свой близък, който цени практичните и ръчно изработените предмети, или пък желаете да притежавате уникален продукт, сте на правилното място. Може да поръчате вашия персонализирин, индивидуален и уникален подарък от Rosi Art. За целта събрахме за Вас възможно най-кратка, интересна и важна информация на едно място.


Как да поръчате продукт, изработен по ваша идея?

Изпратете ни запитване на имейл office@rosiart.bg или чрез съобщение на нашата фейсбук страница

Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите на поръчката

След потвърждение от наша страна, че можем да изпълним заявената поръчка, ще Ви съобщим общата цена, която ще трябва да заплатите. Ориентировъчна начална цена на продукти чаши и визитници по поръчка е 45-50лв. За други продукти моля направете запитване. Цените може да варират нагоре според сложността и броя на детайлите

При съгласие от ваша страна с цената, следва да заплатите капаро в размер на 50% от договорената сума. Плащането става по банков път срещу фактура, която ще Ви изпратим по имейл. Капарото гарантира, че сте клиент със сериозни намерения. Веднага след като получим превода, нашите дизайнери започват работа. Останалата част от сумата се заплаща с наложен платеж при получаване на продукта от куриера

След като сме готови с изработката ще получите снимка на изработения за Вас продукт. Ако одобрите продукта ще Ви го изпратим чрез Еконт Експрес

Изпращаме продукта добре опакован и поставен в наша брандирана кутия с опция преглед и тест. Доплащането е под формата на наложен платеж

Kакво правим и какъв е процесът на работа?

Накратко… със създаването на един микроскопичен свят искаме да докоснем притежателя на нещо уникално, създадено изцяло на ръка. За нас изработването на миниатюри не е просто да направим нещо, като все едно си играем с пластелин, а да пресъздадем в мащаб нещата от заобикалящия ни свят.
Работим с полимерна глина, която е пластична, мека, гъвкава и позволява изработването на много малки детайли. Изработваме ги върху различни предмети, като чашка или лъжичка, с които ще се създаде една по-ведра обстановка всеки път, когато са около Вас. Друг пример е изработването на детайлите върху визитник. Атрактивният стил на продукта провокира клиентите да си вземат визитка.
Изработването на миниатюри е сложен и дълъг процес, изискващ много внимание към детайла. При нас работата с полимерна глина се извършва от истински професионалисти и е вдъхновена от желанието да пресъздадем до колкото е възможно един миниатюрен свят в практични предмети или декорации върху чаши, лъжички, визитници, рамки, декоративни пана или бижута.
Формите се придават и моделират изцяло на ръка. Крайните продукти, макар и да успяваме да ги повторим максимално, винаги може да има разлика, тъй като са създадени изцяло на ръка, за това сам по себе си всеки един продукт е уникален и единствен по рода си.

Какво е времето за изработка?

Индивидуалната поръчка изисква много повече време за изработка и обмисляне на идеята на всеки един детайл. Готовите модели, които предлагаме, са разработени и вече обмислени, било то като функционалност, цветове или дизайн. Всеки един детайл е важен. Например изработването на обувчици, текстура, аксесоар, копче, прическа, отнема часове, а понягокога дни.
Ето защо и времето за изработка понякога е дълго. Нямаме фиксирано време за изработка на индивидуални поръчки, но е добре да предвидите поне седмица или две преди това. Възможно е да бъде готово и до няколко дни, в зависимост от поетите до момента поръчки или от сложността на изработка. Работата с плимерната глина изисква технологично време, отделно от това за обмисляне на дизайна.

Каква е цената за индивидуална поръчка?

Цената се формира най-вече от сложността на изработка, съвкупност от времето, броя на фигурите, детайлите и пак детайлите… Всеки един детайл усложнява и променя времето и изработката, ето защо и цената не може да бъде, както при вече готовите ни продукти, които предлагаме.

Началната цената за поръчков продукт, например чаша или визитник, започва от 45-50лв. Крайната цена се образува след уточняване на всички детайли по поръчката и обратна връзка от нас дали можем да я изпълним. След като изпратите Вашето запитване, ще се свържем с Вас.

Надписите се заплащат допълнително, като се изчисляват спрямо броя символи.
В случай на съгласие и успешно уточняване на направената от Вас поръчка, се заплаща капаро в размер на 50% от договорената сума. Плащането става по банков път срещу фактура, която ще Ви изпратим по имейл. Останалата част от сумата се заплаща с наложен платеж при получаване на продукта от куриера.

Одобрение и изпращане на продукта.

След като поръчката Ви е изпълнена, ще имате възможност да видите снимки на изработеното за Вас изделие и само след одобрение ще го изпратим към Вас.

Работим и изпращаме само с куриерска фирма Еконт Експрес, като пратките са с преглед и застраховка. Доставката е за ваша сметка, като цената се формира спрямо тарифите на куриера.

Продуктите са опаковани в брандирана подаръчна кутия и са със стабилна транспортна опаковка.


Моля, изпратете Вашето запитване на съобщение във фейсбук или на имейл office@rosiart.bg с детайлно описание на темата и идеята. Също така можем да направим предложение по наша идея, като е нужно единствено да напишете желаната тема.


Важно при описание на заявка по Ваша идея!

За да успеем максимално точно да изълним Вашето желание е необходимо възможно най-детайлно да опишете това, което искате.

Прикачване на снимки (ако има такива) – Моля, не ни изпращайте снимки на колеги!

Всички миниатюри са илюстративни. Лица, коли с реалистичен вид и други подобни не изработваме!

Проекти не правим, тъй като не е възможно. Вече изработени продуктите не могат да бъдат променяни.


БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ

Rosi Art

Scroll to Top