fbpx

РЪЧНО ДЕКОРИРАНИ ЧАШИ ЗА ПОДАРЪК

Показване на 1–20 от 75 резултата

Не просто чаши, а уникални шедьоври на изкуството!

Подаряването на персонализирана чаша винаги е добра идея. Това е оригинална и много практична вещ, която със сигурност ще озари сутрините на този специален човек, за когото е предназначена. Ръчно декорираните чаши за вино пък ще запечатат едно прекрасно чувство, докато човекът пие всяка вечер вино в своята ръчно декорирана чаша.

Ние, в онлайн магазин за ръчно изработени подаръци Rosi Art, предлагаме всякакви handmade персонализирани чаши, предназначени за невероятната половинка, за прекрасното дете, за обичаните бащи и майки, за любимите баби и дядовци, незаменимия най-добър приятел, страхотните учители, добрия шеф и за всяка друга специална личност.

Ръчно изработени чаши за подарък

Чашата е идеален подарък, както за празнични поводи като рожден ден, имен ден, юбилеи, 8-ми март, Свети Валентин, годишнина от сватбата, така и за моменти, когато просто искате да покажете на някого, че мислите и държите на него.

В допълнение, можете да изберете от различни видове персонализирани чаши с ръчно изработена декорация от полимерна глина, покрита с висококачествен лак, или с ръчно изрисувана рисунка и послание. Към всяка чаша, която се предлага в нашия онлайн магазин, може да добавите релефни букви от полимерна глина. Сред колекцията ни от чаши може да поръчате красиви ръчно декорирани чаши от керамика за кафе и чай, в комплект с лъжица, и висококачествени стъклени чаши, подходящи за вино.

Изберете между богато разнообразие от здрави, удобни и уникални керамични чаши в различни цветове, форми и големина. Всяка една декорация, независимо дали е от полимерна глина или изрисувана с бои, е устойчива на почистване. Това прави всяка една чаша освен изящен акцент в дома и полезен предмет за всеки ден.

Ръчно рисувани чаши за подарък

Зарадвайте всеки специален човек във вашия живот или дори самите вас с уникална ръчно декорирана чаша със забавен, нежен или индивидуален дизайн, изработен с много любов, вдъхновение и внимание към детайла!

Очакваме Ви заедно да изберем най-подходящия подарък, от който имате нужда!

Често задавани въпроси относно предлаганите от Rosi Art чаши за подарък

🥂 От какво са произведени нашите чаши за подарък?

Всички чаши, които ще откриете в онлайн магазина на Rosi Art са произведени от висококачествена керамика и са декорирани с полимерна глина, покрита с висококачествен лак.

🤔 За какво бихте могли да използвате нашите чаши?

Чашите, които Rosi Art предлага са предназначени за подарък за всякакъв повод като: сватба, кръщене, годишнина, юбилей, рожден ден, имен ден и много други.

🤔 Ръчно изработени ли са нашите чаши за подарък?

Да, всички чаши за подарък предлагани от Rosi Art са ръчно изработени и уникални по рода си. Всеки един артикул се произвежда ръчно и е плод на многочасова работа и ръчен труд.

🤔 Ръчно декорирани ли са нашите чаши за подарък?

Тук отново отговорът е положителен, защото освен ръчно изработени нашите чаши са и ръчно декорирани. Освен това те могат да бъдат и персонализирани с добавянето на име по избор.

Оценка

5/5 (20)

Моля, оценете продуктите.

error:
Scroll to Top