fbpx

КНИГОРАЗДЕЛИТЕЛИ ЗА ПОДАРЪК

Показване на 5 резултата

Книгоразделител за подарък

Обичате ли да четете хубави книги? Цените ли моментите, в които се потапяте в някоя вълнуваща и докосваща сърцето Ви история? Или някой Ваш близък, любим, партньор и приятел предпочита да прекарва времето си с книга в ръка?

Без значение дали самият Вие сте маниак на тема книги или става въпрос за друг човек, истинските ценители на качественото четиво обичат да пазят своите книжни съкровища, защото знаят, че нищо не вълнува повече от добрата история. А какво по-хубаво от това да препрочиташ любим разказ, стихотворение и роман пак, пак, и пак…

Един оригинално и работещо решение до ден днешен за съхранението и маркирането на Вашата книга е книгоразделителят. Има сведения за употребата на интересни книгоразделители още от шести век край Сакара, Египет. Тогава те са били изработвани от кожа, дърво и метал.

Благодарение на него Вие отбелязвате мястото, докъдето сте стигнали, като в същото време запазвате здравината на книгата и предпазва листовете вътре от прегъване, скъсване и други. Чрез употребата на книгоразделители ще сте сигурни, че ще продължите историята точно от там, където сте спрели.

В онлайн магазина за ръчно изработени подаръци Rosi Art сме истински ценители на доброто четиво, затова създадохме с цялата си любов и желание интересни книгоразделители, които да допълват като малко скъпоценно бижу всяка книга. Вярваме, че книгоразделителят може да бъде много повече от практична вещ. Ето защо залагаме на идеи, вдъхновени от любими детски приказки или незабравими романи за възрастни.

Защо да изберете книгоразделител за подарък от Rosi Art?

Всеки един книгоразделител е направен от висококачествен метален кламер, покрит със защитен слой, който запазва цялостта на отбелязаните страници и здравината на метала. Върху кламера има ръчно изработена тематична фигура с уникален собствен дизайн. Фигурата е направена от здрава полимерна глина, която запечатана и защитена  със слой лак.

Дължината на кламера е 5 см, а фигурата варира спрямо формата от 2 до 3 см. Това прави книгоразделителите изключително компактни и деликатни, но достатъчно големи за доброто маркира мястото в хартиения носител. Всеки книгоразделител се предлага в индивидуална подаръчна опаковка, което го прави идеален подарък за скъп за Вас човек.

Оценка

5/5 (3)

Моля, оценете продуктите.

error:
Scroll to Top