fbpx

ВИЗИТНИЦИ ЗА ПОДАРЪК

Показване на единствения резултат

Визитник за подарък

Визитникът е супер компактен и универсален вариант за съхранение на визитките, създаден да се съчетае перфектно с работно или офис пространство. Това решение за поставяне на визитните картички набира все по-широка популярност, благодарение на своята компактност, универсалност и удобство. Но като всяка универсална бизнес вещ, ние, от онлайн магазин Rosi Art, решихме да направим тотално различен “прочит” на стандартните визитници.

В настоящата категория може да разгледате различни видове визитник на достъпна цена. Всеки един от визитниците, които предлагаме е с уникална визия. Дизайнът е авторски, с внимание към детайлите и с реалистични 3D фигури, изработени от висококачествена полимерна глина, а самият визитник е направен от дърво, боя и лак. Освен показаните модели, ние постоянно добавяме още нови идеи за визитници, които да внасят радост и усмивки на работно място.

Притежателят на подобен тип визитник няма как да не изпъкне сред своите клиенти и партньори, защото нашите визитници определено провокират интерес, добавят повече творчески вид на строгата работна атмосфера и в същото време изразяват индивидуалността на своя собственик.

Защо да изберете визитник за подарък от Rosi Art?

  • Може да изберете модел визитник от нашите предложения, който идеално да пасне на Вашите очаквания за дизайн.
  • Всеки артикул включва разнообразни миниатюрни елементи в уникална комбинация.
  • Този подарък е едновременен практичен, функционален и оригинален.
  • За направата му са ползвани само висококачествени и здрави материали, които гарантират дълго време за употреба на визитника.
  • Визитниците са едновременно елегантни и дават бърз и лесен достъп до бизнес картичките, съхранявани в тях.
  • Атрактивният стил на визитника привлича вниманието и провокира клиентите да си вземат визитка.
  • Тази невероятна вещ е страхотен подарък за любим човек, партньор, и колега.
  • Визитникът се предлага на добра цена, а в същото време е изцяло ръчна изработка.

В случай, че искате да направите впечатляващ подарък на свой близък, който цени практичните предмети, или пък желаете да притежавате уникален визитник за своите визитки, поръчайте вашия от Rosi Art. Ние много държим на Вас, нашите клиенти, затова не спираме да създаваме голямо разнообразие от модели, за да обхванем по-голяма част от очакванията Ви.

В Rosi Art бихте могли да откриете и много други ръчно изработени подаръци, които можете да разгледате в нашия онлайн магазин.

Оценка

5/5 (2)

Моля, оценете продуктите.

error:
Scroll to Top