fbpx

БУКЕТИ ЗА ПОДАРЪК

Показване на 1–20 от 44 резултата

Букети за подарък

В категорията Букети за подарък на онлайн магазин RosiArt предлагаме истинско разнообразие от красиви и елегантни сапунени букети, подходящи за подарък за различни поводи и събития. В тази категория можете да намерите красота от различни видове цветя, съчетани по хармоничен и стилен начин, които ще направят всеки празник още по-изискан и запомнящ се с такъв подарък. От класически рози до екзотични кашпи със скандинавски мъх, които могат да задоволят всякакъв вкус и предпочитание. Букетите са изработени с внимание към детайлите и качествени материали, за да осигурят дълготрайно удоволствие на техния получател. Независимо дали търсите букети за подарък за рожден ден, юбилей, сватба или просто желаете да изразите своята благодарност и обич към някой специален човек в живота си, в тази категория ще откриете наистина идеалния подарък. Букети за подарък от RosiArt са израз на красота, елегантност и внимание към детайла, които ще впечатлят всeки, на когото ги подарите.

Букети за подарък с рози

Розите са един от най-популярните цветя за подарък поради техния красив външен вид и символично значение. Букетите с рози могат да бъдат подходящ подарък за различни поводи или просто за да зарадвате някого близък. Розите имат различни цветове, които предават различни послания. Например, червените рози са символ на любов и страст, бели рози означават чистота и невинност, жълти рози представляват приятелство и радост, а розовите рози са асоциирани с нежност и обич.

Кашпа със скандинавски мъх и червена роза представлява ръчно декорирана гипсова кашпа, която съдържа скандинавски мъх и ароматна сапунена цвете роза. Тя е уникално решение за подарък за различни поводи като Рожден ден, Имен ден и други. Тази нежна и малка аранжировка е подходяща за изразяване на благодарност към учителка, приятелка или любима жена. Букетът има приблизителни размери 8 х 9 см. и цветето е само за декорация, като ароматният пластичен сапун абсорбира влагата, токсините и неприятните миризми в помещението. Не се изисква специална грижа, не се полива и не се излага на пряка слънчева светлина или горещи и сухи условия. Този букет е подходящ за всяка жена и е перфектен начин да изразите своите чувства и внимание към близък за вас човек.

Букет от сапунени цветя в кутия с червена панделка е ръчно аранжиран и изработен от сапунена пяна. Букетът е поставен в красива подаръчна кутия и има приблизителни размери от около 12 х 9 см. Чашката на цветето е направена от пластичен сапун, докато зелените дръжки и другите зелени клонки са изработени от изкуствени пластмасови материали. Този оригинален подарък е подходящ за различни поводи като 8-ми март, рожден ден, имен ден и други. Цветята, буквално наподобяващи на естествени, в действителност са изработени от сапунена пяна и са предназначени само за декорация. Букетът от сапунени цветя е красив, нежен и дълготраен спомен за специалния повод. Този подарък е незаменим жест към всяка жена и е уникална идея за подарък.

Букет от сапунени цветя в кутия със слънчоглед е още един уникален подарък, който се състои от 4 ръчно изработени сапунени цветя, грижливо подредени и аранжирани в красива червена кутия с капак. Размерите на букета са около 10 см. и цветето е направено от сапунена пяна и пластмасови материали. Тези цветя са предназначени само за декоративни цели и могат да бъдат използвани за различни поводи и специални събития. Вашият близък човек определено ще се зарадва на този нежен и красив подарък. Имайте предвид, че въпреки че цветето изглежда като истинско, то е направено изцяло от сапунена пяна и пластмасови материали, които се разтварят в топла вода. Този уникален букет съчетава красивата красота на розите с енергията на слънчогледите, представен в изключително привлекателен начин. Този подарък със сигурност ще бъде символ на вашата нежност и внимание към специалния човек, на който го подарявате. Незабравим подарък за всяка жена, учителка или приятелка, с пожелание за всичко най-добро!

Кашпа във формата на обувка, украсена със скандинавски мъх, също е подходяща за подарък, като едно необичайно и стилно декоративно решение за дома или офиса. Тази гипсова кашпа не само представлява красив акцент в интериора, но също така има и функционално предимство. Способността й да абсорбира влагата, токсините и неприятните миризми в помещението я прави идеална както за декорация, така и за подобряване на въздуха в стаята. Комбинацията от декоративност и функционалност я прави перфектен подарък за различни поводи като рождени дни, празници или просто като израз на внимание към близките ви. Размерите на кашпата са приблизително 13 х 11 см., което я прави компактна и чудесна декорация, добавяйки свежест, зеленина и уют във всяко пространство на дома на човека, на който я подарите.

Букет със сапунено цвете орхидея е друг уникален и ръчно аранжиран подарък под формата на букет, опакован с цветна хартия. Той представлява нестандартен и изключително красив подарък за различни поводи. С използването на сапунена пяна за цветовете, букетът е не само декоративен елемент, но и функционален, като може да бъде запазен за дълъг период от време. Със своите приблизителни размери около 24 х 7 см., той представлява прекрасен подарък за различни поводи като рожден ден, 8-ми март, имен ден или просто като израз на внимание и благодарност. Самото цвете е изработено от пластичен сапун, който е създаден само за красота. Тази букет от сапунена орхидея е не само декоративен елемент, но и нежно послание към този, който го получава. Например може да бъде един наистина оригинален и красив подарък за учителка. Независимо дали искате да зарадвате специален човек, да изразите признание към учителката си или просто да подарите нещо уникално, този букет е перфектният избор за един незаменим жест!

error:
Scroll to Top